Tarih: 12.11.2015 23:00:00| Okunma Sayısı: 2156

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Baro Başkanları ve Baro Temsilcileri Silvan'da 11. güne giren sokağa çıkma yasağı ve yaşanan olaylar nedeniyle Silvan ilçesinde 12.11.2015 tarihinde bir araya geldi.Baromuz adına Saymanımız Av. Necat ÇIRAY'IN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Hakan GELERİ'NİN katıldığı heyet 
Silvan Adliyesinde bulunan Diyarbakır Barosu Silvan İlçe Temsilciliğinde bir araya geldi. Heyet burada yaptığı bir değerlendirme toplantısından sonra Silvan Kaymakamı Murat KÜTÜK ile görüştü.
İlçe de yaşanan durum, süren sokağa çıkma yasağı ve özelikle yaşanan sivil ölümler konusunda görüş alış verişinde bulunan heyet İlçe Kaymakamından sokağa çıkma yasağının vatandaşları yaşamını olumsuz etkilediğini, tüm Anayasal hakları ortadan kaldırarak hukuksuz bir uygulamaya dönüştüğünü ve bir an önce sona ermesi gerektiğini ifade ettiler.

Daha sonra Silvan Belediyesi önünde toplanan heyet adına adına Diyarbakır Baro Başkanı Av. Tahir ELÇİ ve Bölge Baroları Dönem sözcüsü Şırnak Baro Başkanı Av. Nuşirevan ELÇİ basın mensuplarını açıklamalarda bulundu.
 
 
 

26.04.2024
AV. İSMAİL ELİK
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.