Tarih: 26.07.2016| Okunma Sayısı: 1720

DUYURU
Darbe soruşturmasında gerek cmk'dan atanarak gerekse vekaletle müdafilik görevi yürüten meslektaşlarımızın sahada karşılaşacakları hukuksuz engellemelerle ilgili olarak ; Türkiye Barolar Birliği aracılığı ile Adalet Bakanlığına iletilmek üzere; engellemenin yeri, zamanı, içeriği, engelleyen kişi ya da kurum da belirtilerek ivedi olarak tarafımıza bilgi vermelerini veya Türkiye Barolar Birliğinin 0 (312) 218 92 92 nolu faxına veya genelsekreter@barobirlik.org.tr E-mail adresine ivedi olarak iletmeleri rica olunur. TBB'NİN İlgili duyurusu aşağıdadır. 
--------------------------------------------

Ankara 22.07.2016
BARO BAŞKANLIĞINA 
DUYURU NO:2016/49
Son günlerde meslektaşlarımızın müdafisi oldukları şahıslarla nezarethane, adliye ve cezaevinde görüşmelerinin ve ifade alınmasına katılmalarının engellendiği, noter aracılığı ile vekaletname düzenlenmesinde zorluklar çıkarıldığı konusunda yakınmalar alınmaktadır.

Bu konudaki girişimlerimize esas oluşturmak üzere; bu engellemelerle karşılaşan baronuz mensubu bulunuyor ise engellemenin yeri, zamanı, içeriği, engelleyen kişi ya da kurum da belirtilerek ivedi olarak faks ve e-posta yolu ile Birliğimize bildirilmesini rica ederim.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Türkiye Barolar Birliği
Başkanı

Faks :
0 (312) 218 92 92

E-Porsta :
genelsekreter@barobirlik.org.tr

28.03.2024
AV. İSMAİL ELİK
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.