Tarih: 24.09.2016| Okunma Sayısı: 1792

BAROMUZ VE TBB EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN MESLEKTAŞLARIMIZA YÖNELİK "CMK VE HMK'DA İSTİNAF USULLERİ" KONULU  MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Baromuz ve TBB Eğitim Merkezi tarafından meslektaşlarımıza yönelik olarak düzenlenen " CMK VE HMK'DA İSTİNAF USULLERİ" konulu meslek içi eğitim seminerinde ; " CMK'DA İSTİNAF USULLERİ" konusunda  İzmir Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M.Ruhan ERDEM,  " HMK'DA İSTİNAF USULLERİ" konusunda ise  TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyesi ve Eğitim Sorumlusu Av. Recep ADIGÜZEL tarafından  meslektaşlarımıza sunum yapıldı.. Meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleşen eğitim semineri sonrasında , Baro Başkanımız Av. Çelebi ARAZ tarafından Prof. Dr. M.Ruhan ERDEM ve Av. Recep ADIGÜZEL'E plaket takdim edildi. Eğitim Seminerinin gerçekleşmesinde emeği geçen TBB Eğitim Merkezi'ne, Prof. Dr. M.Ruhan ERDEM'E,  Av. Recep ADIGÜZEL'E ve katılım sağlayan meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

27.04.2024